Шаржигнуур төмс, бэлэн гоймон, кетчуп бага хэрэглэхийн учир шалтгааныг та мэдэх үү


2020-01-15 10:14:35

Амтыг сайжруулах, хадгалах хугацааг уртасгах зорилгоор хүнсний бүтээгдэхүүнийг боловсруулах явцад давс нэмдэг тул тэдгээрт агуулагдах төмрийн хэмжээ ихэсдэг. Натри ихтэй хүнсний бүтээгдэхүүнийг хэрэглэх нь зарим өвчин, эмгэгт өртөхөд хүргэдэг.

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд Buzznews.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Buzznews.mn сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.

Сэтгэгдэл бичих:




Дээрхи үсгүүдийг бичнэ үү